Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Phyt`s Soin White Bio-Active arckezelés

2023.04.13.

Phyt`s Soin White Bio-Active arckezelés

A PHYT’S White Bio Active egész évben végezhető, hiszen nem hámlasztó kezelés. Hidratáló, feszesítő és bőrszín-kiegyenlítő hatása mellett igazi relaxáló élményt nyújt.

Phyt's Soin White Bio-Active arckezelés a pigmentfoltok ellen, hogy bőröd újra régi fényében tündököljön!

A hiperpigmentáció egy makacs, nem kívánatos jelenség, amely van, hogy hónapokra, évekre vagy akár maradandóan okoz bosszúságot. Szerencsére nem kell ebbe belenyugodnunk, mert ma már létezik olyan kozmetikai kezelés, amely felveszi a harcot a hiperpigmentációval!

 

A Phyt’s megalkotta a 100%-ban természetes összetevőkből álló, halványító kezelését, mely segíti az egységes arcbőrszín elérését. 

 

A PHYT’S White Bio Active egész évben végezhető, hiszen nem hámlasztó kezelés. Hidratáló, feszesítő és bőrszín-kiegyenlítő hatása mellett igazi relaxáló élményt nyújt. A kezelésnél használt termékek a Phyt’s saját fejlesztésű, egyedülálló PWE-komplexét tartalmazzák, amely csökkenti a melanintermelést, enzimgátló hatásának köszönhetően pedig segít a sötét foltok halványításában. A White Bio-Active kezelés másik legfontosabb hatóanyaga az acerola, amely segít a méreganyagok kiválasztásában, ezáltal ragyogóvá teszi a bőrt.

A halványító kezelést pigmentfoltok halványítása céljából kúraszerűen javasoljuk alkalmazni, otthoni halványító termékekkel kiegészítve. Az eredmény ragyogó, egységes bőrszín.

Arckezelések a természetesség jegyében

A PHYT’S termékei 100%-ban természetes összetevőkből állnak. Hidegen préselt olajokat tartalmaznak, amelyek esszenciális zsírsavakban és vitaminokban gazdagok. Csak természetes hidratálók, állományjavítók és növényi emulgeáló anyagok találhatók a termékekben, melyek nem okoznak irritációt. A PHYT'S termékeket nem tesztelik állatokon.

vissza