Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Orvos esztétikai DERMASTIR kezelések

2022.01.22.

Orvos esztétikai DERMASTIR kezelések

A Dermastir kaviáros termékei sejtekig hatóan megújítják, hidratálják és luxusápolásban részesítik bőrét. Próbálja ki, és bőre meghálálja!

DERMASTIR LUXURY - KAVIÁROS KÉNYEZTETÉS A BŐRNEK

A bőrápolásnak és a bőr fiatalításának már a fáraók korában komoly hagyománya volt. Gondoljunk Kleopátrára, aki naponta tejfürdőbe merítkezett, vagy Nefertitire, aki mézmaszkot használt szépségének megőrzéséhez. A történelem nagy asszonyainak szépségtrükkjeiből ma is inspirálódunk, és követjük azt a szépségipari trendekben leképeződő irányt, amit ők jelöltek ki először: a természetességet.

A PuckPharma küldetése olyan természetes alapanyagú, gyógyhatású készítmények és bőrgyógyászati kozmetikumok bevezetése a magyar piacra, amelyek már világszerte bizonyítottak, de nem elérhetőek hazai forgalmazásban. A cégfilozófia alapján főként gyógyszergyártói múlttal rendelkező külföldi márkákat képviselnek, köztük a francia-olasz AltaCare Laboratoires Ltd. Dermastir Caviar dermokozmetikumait.

Dermastir Luxury – világszínvonalú bőrápolásban

A Dermastir a kozmetikumok és az esztétikai kezelések terén is kiemelkedő minőséget képvisel. A Dermastir Gold Stamp vagy Touch UP bőrmegújító kezelés során például a hialuronsavat, vitaminokat, aminosavakat, és ásványi anyagokat tartalmazó orvosi tisztaságú szérum bőrbe juttatásával azonnali bőrfeszesítő hatást és természetes ragyogást érünk el.

A Dermastir termékcsalád fő hatóanyaga a kaviár, amely luxusételként már a múlt században feltűnt az amerikai felső tízezer partijain, és a hollywoodi filmek világában is visszaköszönt. Később már nemcsak terítékre, hanem természetes összetevőként a kozmetikai ipar látóterébe is bekerült.

A kaviár hatása a bőrápolás terén rendkívül sokrétű, így nem csoda, hogy a nők kedvence lett. Hatékony felszívódás, frissítő, ránctalanító és arcizomlazító hatás jellemzi, kisimítja a bőrt, felgyorsítja a sejtek anyagcseréjét. A benne található aminosavaknak, telített zsírsavaknak és vitaminoknak köszönhetően a mélyhidratálás terén is kiválóan teljesít, sok esetben pedig a bőrirritációt is csökkenti.

A kaviáros termékcsalád palettája sokoldalú, egyaránt lefedi a mindennapi és a speciálisabb bőrápolás területeit. Többfajta tisztító közül választhatunk, egészen különleges a Tsunami mélytisztító, enyhén hámlasztó gél. A termékek között megtaláljuk:

  • a klasszikus nappali hidratáló-ránctalanító krémet,
  • a kortalan tekintetért felelős szemkörnyékápolót,
  • a kaviárt az arany részecskéivel keverő nappali gélt,
  • az aktív összetevőkben gazdag napvédő krémet,
  • az inkább professzionális felhasználásra szánt, nanotechnológiával előállított, ráncfeltöltő-hegkezelő ampullákat,
  • az Európa-szerte ismert, esztétikai kezelések előtt és után alkalmazott maszkokat, szérumok
vissza