Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Hidrodermabráziós arccsiszolás, táplálással és arc, dekoltázs masszázzsal

2016.05.10.

A hidrodermabráziós bőrcsiszolás nem teszi fényérzékennyé a bőrt, ezért nyáron is lehet alkalmazni, ezt a kezelést......

A mikrodermabrázió alternatívája – hámlasztás vízsugárral. Ez a kezelés nem teszi fényérzékennyé a bőrt, ugyanakkor a hagyományos mikrodermabrázió bőrszépítő hatásai érvényesülnek, kíméletesebb módon: hatékonyan eltávolítja az elhalt hámréteget, erőteljesen tisztítja az arcbőrt, javítja a bőrlégzést és anyagcsere fokozó hatású!

 

Hogyan is működik a hidrodermabráziós készülék?

A peeling mechanikai módszerrel történik. Az ultrahangos kezelőfej vibrációkat bocsát ki, másodpercenként több tízezer rezgést, így porlasztja a vizet. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválasztani, és azonnal eltávolítani az elhalt szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket.

Ez a kezelés csupán a bőr elszarusodott rétegére hat, ezért irritációt nem okoz. A víz párolgása által hűsíti a bőr felületét, az ultrahang-hatás pedig mikro masszázst nyújt a bőrnek. Számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat.

A hidrodermabráziós ultrahangos peeling ajánlott:

  •          seborrhoeás bőrök kezelése, érzékeny gyulladásra hajlamos bőr kezelése
  •          sápadt, fakó, száraz bőr kezelése
  •          laza, tónusát veszett bőr kezelése
  •          napfény által károsodott bőr kezelése (hiperkeratinizáció)
  •          hát, nyak és dekoltázs kezelése
  •          férfiak bőrének hatékony tisztítása

Érzékeny bőrre is sikeresen alkalmazható!

A rendkívül alapos és mélyre ható peelinget követően kerül sor a bőr hidratálására és táplálására!

A kezelőfejet megfordítva a nemesacél „spatula" mintegy felfekszik a bőrfelszínre, így, az ultrahang hatására lehetővé válik a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.

Fokozódik a sejtmembrán áteresztő képessége, de ultrahang hatására a bőr vízfelvevő képessége is jelentősen megnő.

A besugárzott terület pH-értéke alkalikus irányba tolódik el. A gyulladásos bőrfelületeken ez gyógyhatású, ebben rejlik fájdalomcsillapító hatása is.

Rendszeres használatával tökéletesíthetjük az elszarusodást és a faggyúműködést, a bőrfelszíni emulzió összetételét normalizálhatjuk, ami által minimálisra csökken a kórokozók bőrön át való szervezetbe kerülése.

Az ultrahang által létrehozott mikromasszázs hatására fokozódik a sejtek anyagcseréje, a nyirokkeringés javul, és a vérkeringés fokozódik.

A szubpapilláris idegfonatok végfácskái stimulálódnak. Az így keltett bőringerek útján enyhe vérbőség keletkezik. A bőrtípusnak megfelelő kozmetikai anyagok a további kezelés során akadálymentesen jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe.

A szövetek nedvességfelvevő képessége fokozódik, a bőr regenerálódik. A kezelést a bőrtónusnak megfelelő gyógyvízzel tehetjük hatásosabbá.

 A kezelés menete:

  1. Letisztítás arc tisztító tejjel
  2. Ph-érték visszaállítása tonikkal
  3. Hidroabrázió 1. üzemmód használata 45 fokos lapállásban/hámlasztás
  4. Hatóanyag bevitele 2. üzemmódban felfektetett kezelőlappal
  5. kényeztető arcmasszázs hatóanyagos krémmel

     

    Ellenjavallatok: daganatos megbetegedések, terhesség, lázas állapot, protézis a kezelt terület alatt (fogtömés is), csontritkulás, szívinfarktus, vérzés, vérzéshajlam esetén alkalmazását kerülni kell

    Tévhit: Bár sokan hirdetik a kezelést a hegek eltüntetésére – erre a célra mégsem megfelelő, csak esetleges halványításra a megfelelő hatóanyagok segítségével.

    A hegek eltüntetésére és a mély hegek halványítására a  gyémántfejes mikrodermabráziós kezelést ajánlom, illetve a gyümölcssavas mélyrétegi bőrmegújító kezelést, de mind a kettő kezelés csak ősztől kora tavaszig alkalmazható (szeptembertől május elejéig) az arcbőr fényérzékennyé tétele miatt, mert pigmentfoltok alakulhatnak ki.

XVIII. kerületben a Pink Lótusz Kozmetikában

vissza