Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Dermastir -Fehérítő arckezelés pigmentfoltokra

2022.01.23.

Dermastir -Fehérítő arckezelés pigmentfoltokra

A Dermastir Sterile Vials - Whitening egy peptid alapú és savmentes halványító kezelés, amely megakadályozza a fényöregedést.

LEÍRÁS

A Dermastir Sterile Vials - Whitening egy peptid alapú és savmentes halványító kezelés, amely megakadályozza a fényöregedést. Az Alta Care Laboratoires Dermastir fehér fiolái egy innovatív termék, amelyet most dobtak piacra a napsugarak okozta pigmentfoltok kezelésére. Sok fehérítő és halványító termék a piacon sav alapú, és nyáron nem használható. A Dermastir fehér fiolák savmentesek, az Alta Care Laboratoires pedig peptideket használ a bőr fehérítésére és a pigmentfoltok kezelésére. Ezek a Dermastir fehér fiolák egész évben, még nyáron is használhatók pigmentfoltok kezelésére.

KÉPLET

OLIGOPEPTID-34, DEKAPEPTID-15, OLIGOPEPTID-58: A vizsgálatok azt mutatják, hogy ez a 3 peptid gátolja a tirozinázt és csökkenti a melanin képződését. Ez a 3 peptid fehérítő és világosító hatással bír a bőrre, és segítenek megőrizni a bőr egyenletes színét.

C-VITAMIN: A C-vitamin fokozza a bőr kollagéntermelését, hogy feszesebb, teltebb bőrt kapjon, és kisimítsa a finom vonalakat és ráncokat. A C-vitamin antioxidáns tulajdonságai segítenek leküzdeni a szabad gyököket és az UV sugárzás okozta károkat. Az eredmény öregedésgátló hatás a fiatalabb megjelenésű bőrért.

ARBUTIN + GLYCYRRHIZA: Természetes bőrvilágosító/fehérítő szer. Úgy fejti ki hatását, hogy hidrolízisen keresztül lassan felszabadítja a természetes hidrokinont, ami viszont blokkolja a tirozináz aktivitást és csökkenti a bőr melanin (pigmentáció) termelődését.

GLUTATION: A glutation az emberi sejtekben természetesen megtalálható antioxidáns, amely semlegesíti a szabad gyököket, erősíti az immunrendszert és méregteleníti a szervezetet. A bőr halványítását is okozhatja azáltal, hogy a melanint világosabb színűvé alakítja, és deaktiválja a tirozináz enzimet, amely segít a pigment előállításában.

JAVASLATOK

FŐBB PONTOK

  • Steril orvosi injekciós üvegek
  • Peptid alapú fejlett formula aktív bőrvilágosító összetevőkkel
  • Savmentes kezelés – fejlett halványító rendszer
  • 6% C-vitamin - antioxidáns; megakadályozza a fotózás öregedését
  • 3 biomimetikus glutation peptid – Biotech bőrvilágosító
  • 8% Arbutin és Glycyrrhiza – természetes bőrvilágosító
  • Használható esztétikai eszközökkel és mikrotűző kezeléseknél
  • Alkalmas a következő testzónákra: arc, nyak és dekoltázs, kéz

Használati Protokolok:

 

vissza