A Russian Volumen szempilla építés

2016.02.01.

A Russian Volumen szempilla építés

Mi az építés lényege és utó ápolása?

MENNYI IDEIG TART EGY RUSSIAN VOLUME KEZELÉS?

A Russian Volume szempillák 90 percet vesz igénybe egy képzett szempilla stylist által, a kívánt mennyiségtől függően.

MENNYI IDEIG TARTÓS A RUSSIAN VOLUME SZEMPILLA?

A Russian Volume szempillák akár 8 hétig is kitartanak, de rendszeres, 3-4 hetente történő feltöltéssel folyamatosan szép sűrű marad.
A kezelés után 3-4 hetente javaslom a feltöltést, mert a természetes szempillák folyamatosan hullanak – naponta körülbelül 2-5 természetes szempillát veszítünk. A feltöltések egy fenntartó kezelés, amellyel gyönyörű sűrű szempillákat adnak azokhoz a helyekhez, ahol a természetes szempillák életciklusuk során messzebb vannak.

HOGYAN MŰKÖDNEK A RUSSIAN VOLUME SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS?

A Russian Volume egy fejlett legyező technikát használ több szempilla-hosszabbítás összekapcsolására, így különféle 2D-7D legyezőket hoz létre. Ez azt jelenti, hogy a kívánt szempilla megjelenésétől függően 2-7 szempillahosszabbítás kedvelői 1 természetes szempillájára helyezhetők. Ezt a technikát úgy tervezték, hogy tusvonalat és sűrűséget teremtsen és formázni lehet vele a szemet, így nem lesz szükség szempilla spirálra vagy szemceruzára. Szempillák könnyűek, így teljes volument érhetünk  el anélkül, hogy elnehezítenénk a természetes szempillákat.

MIRE SZÁMÍTHATOK A RUSSIAN VOLUMEN SZEMPILLAÉPÍTÉS SORÁN?

A RUSSIAN VOLUME SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS KÁROSÍTJA A TERMÉSZETES SZEMPILLÁIT?

Russian Volume szempilla stylist szakszerű képzésben részesül, hogy az építést tökéletesen végezze, és a szempillák egészségét helyezi előtérbe. A kezelés előtt egy konzultáció történik, ahol felmérem a természetes szempillák állapotát, hosszát és vastagságát, és személyre szabott szettet készítek számodra.
Azt tanácsolom mindig okleveles stylisthoz menj , és ne hagyd ki az utókezelési rutinunkat , hogy hosszan szép és tartós legyen a Russian Volume szempilláid.

 

TUDOK MÉG SMINKELNI A RUSSIAN VOLUME SZEMPILLÁVAL?

A Russian Volume szempillahosszabbításokkal a szokásos módon viselhetsz alapozót, púdert és CC krémet, de ne viselj szempillaspirált. Bármilyen szempillaspirál esetén a legyezők bezáródnak, és a szempilla-hosszabbítások összetapadnak. A Russian Volume az eddigi legtökéletesebb szempillák, amelyet úgy tervezek meg, hogy gyönyörű volumenű szempillákat kölcsönözzön neked, így nincs szükség szempillaspirálra. A smink eltávolításakor olajmentes termékeket használj, illetve  a szem környékén, mert az olajok lebonthatják a ragasztóban lévő kötéseket, amitől a szempillák meglazulnak vagy kiesnek.
A saját fejlesztésű olajmentes sminklemosó habom tökéletes a szempillahosszabbítás körüli smink eltávolítására, mivel a formula átsiklik a kötéseken, és tele van olyan összetevőkkel, amelyek elősegítik a szempillák egészségét.

ÉRHETI VÍZ A RUSSIAN VOLUME SZEMPILLÁKAT?

A Russian Volume szempillákat érheti víz, de nem a kezelés utáni első 24 órában. Kerüld a szaunák és gőzkabinok használatát 48 óráig, mivel akár 48 óráig is eltarthat, amíg a ragasztó teljesen megköt. Hővel és gőzzel való érintkezés ezen az időn belül a szempilla ragasztóban lévő kötés felbomlását okozhatja, ami a szempillák meglazulását vagy kiesését okozhatja. Ezen idő után teljesen biztonságos a zuhanyozás, úszás és szaunázás – csak ne felejtsd el utána megmosni a szempilláid egy tiszta spirál segítségével .

HOGYAN KELL GONDOSKODNI A RUSSIAN VOLUME SZEMPILLÁKRÓL?

A szempillák rendszeres tisztítása megőrzi a szép megjelenését, és elősegíti a szempillák megtartását. Javaslom a Le Grand Lash Foaming Cleanser használatát, mivel tökéletesen működik a szempillákon, és alaposan megtisztítja és kondicionálja a szemkörnyéket, miközben elősegíti a szempillák és szemhéjak hatékony higiéniáját. Az egészséges szempillák érdekében a kezelések között kövesd az egyszerű 2 lépésből álló szempilla ápoló rendszerünket a szempillák tisztítására, kondicionálására és javítására.

HOGYAN TISZTÍTSAM MEG A VOLUMEN SZEMPILLÁKAT?

A szempillák tisztításához javaslom a Le Grand Lash Foaming Cleanser rendszeres használatát, legalább heti 2-3 alkalommal vagy naponta, ha szemsminket visel. A legjobb eredmény érdekében kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Mossa meg és öblítse le a kezét
  2. Pumpálj egy kis mennyiségű habzó tisztítószert a kezed hátuljára
  3. Szempillatisztító spirállal finoman dörzsölje át a lemosót a szempillákon a tövétől a végéig
  4. Finoman öblítse le a szempilláit tiszta vízzel
  5. Törölközővel törölje szárazra, és finoman fésülje át a spirállal
  6. Ezután hagyja a szempillákat természetesen megszáradni

MIT NEM TEHETSZ A RUSSIAN VOLUME SZEMPILLÁKKAL?

Íme 6 dolog, amit ne tegyen annak érdekében, hogy a Russian Volume szempillája telt és szép legyen:

  1. Ne nedvesítse a szempilláit az első 24 órában, és kerülje a gőzölést, a szaunát és az úszást a kezelést követő 48 óráig
  2. Lehetőleg ne érintse meg vagy dörzsölje a szemkörnyékét, mert károsíthatja a kötéseket, és olajat és baktériumokat juttathat a szempillákra.
  3. Tisztításkor ügyeljen arra, hogy ne mozgassa a szempilláit különböző pozíciókba
  4. Kerülje a szempillacsavarókat, mert ezek durvák lehetnek a természetes szempillákon, és túl nagy nyomást gyakorolhatnak a ragasztószalagok közelében. A Russian Volume segítségével úgysem lesz rájuk szüksége
  5. Maradjon távol az olaj alapú sminktől vagy eltávolítótól. Ide tartoznak a kondicionáló szérumok is, mivel elősegíthetik a finom legyezőszempillák összetapadását, és befolyásolhatják a szempillahosszabbításhoz használt ragasztó kötéseit. Utóápoló termékim kiváló megoldást kínálnak erre, mint például a Le Grand Lash Foaming Cleanser és a Le Grand Lash Serum amit, úgy terveztem meg, hogy a szempillák helyett közvetlenül a szempillavonalra kell felvinni és így kondicionálja a természetes szempillákat és csökkenti a károsodás kockázatát.

 

Látogasson el hozzám és próbáld ki a Russian Volume szempillát.

 

Mennyi időt vesz igénybe?

90 perc

vissza

Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Megosztás