Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Jó kozmetikus a 18.ker

Dermaroller kezelés

* Legyen tökéletesen sima arcbőröd!

* Ez az egyik leghatékonyabb módszer a ráncok eltüntetésére

* A kezelés során nagyon apró tűkkel közvetlen a bőrbe juttatják a hatóanyagot

* Felejtsd el a csodakrémeket, menj biztosra!

 

Csodakrémek, biorezonancia, mikrodermabrázió, botox… úgy érzed már mindent kipróbáltál? Nem biztos! Ezúttal a bőrmegújító, fiatalító kezelések legújabb üdvöskéjét ajánljuk figyelmedbe, ráadásul 58% kedvezménnyel!

 

A dermarolleres kezelés két hatást fejt ki egyszerre, melyek egymást segítve látványos és tartós végeredmény produkálnak. A kezelés elsősorban segíti a bőr kollagén termelését. A kollagénnek köszönhető a bőr rugalmassága. A szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége fokozatosan csökken a kor előrehaladtával, így bőrünk elveszti rugalmasságát és ráncok jelennek meg. Az eljárás során kis mikrotűk sok apró sebet ejtenek a bőrben. Ez nem látható és nem érezhető, mivel a „károsodás” nagyon apró. A seb parányi természete ellenére a test azon van, hogy meggyógyítsa magát a maga természetes módján.  A test kollagént és elasztint kezd termelni – ez a két fő kulcsfontosságú építőeleme a bőrnek. A beindított kollagén képző folyamat természetes, így a kezelés befejezése után is még hónapokig fejti ki hatását. A kollagén képződése egyénfüggő. Függ a kortól, a tű hosszától, az étrendtől és az általános állapottól. Ami biztos, hogy a kezelés végén látható eredményt fog tapasztalni.

 

A dermarolleres kezelés egy új, hatékony eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatásra. A bőr feladata, hogy megvédje testünket a külső behatásokkal szemben, ezért a külsőleg használt krémek hatóanyagait sem engedi felszívódni, így csak kis mértékben jutnak be a kellő mélységbe, ahol látványos eredményt tudnának produkálni. A bőr megszúrása átmenetileg áttöri ezt a védőréteget, és levetővé teszi nagy mennyiségű hatóanyag bejuttatását, a kellő mélységbe, közvetlenül az adott bőrproblémáért felelős sejtekhez.  A mikrotűk által steril csatornák képeződnek, melyeken keresztül a kezeléshez kívánt steril hatóanyagokat juttatnak be, ahol aztán látványos és tartós eredmény produkálva fejtik ki hatásukat. Ezek a mikrocsatornák egy órán belül spontán bezáródnak. A helyesen megválasztott hatóanyagokkal látványos és tartós eredmény érhető el.

 

Nincs más dolgod, mint bejelenkezni és kipróbálni, hogy évek múltán is ugyanolyan elégedettséggel nézhess a tükörbe..

 

Rendkívül jó hatású a már megereszkedett kontúrokra, különösen hatásos a szem és száj körüli ráncokra. Az arc a kezelés sorozat végére évekkel fiatalabbnak tűnik. Fenntartó kezelés kb. 5-6 hetente szükséges, hatása hónapokig látszik.

 

Mely esetekben használható sikeresen a kezelés?

 

Aknék, hegek és műtéti hegek kezelésére

Mély ráncok eltüntetésére, halványítására

Cellulit csökkentésére

Atrófiás hegek kezelésére

Száraz bőr kezelésére

Megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére az egész testen

Ráncok (különösen a száj körül és szarkalábaknál)

Tág pórusok kezelésére

Bőrfeszesítés, lifting

Bárányhimlő után maradt kis besüppedésekre

Mi a kezelés eredménye?

 

A kollagén felel bőrünk rugalmasságáért, feszességéért, ám az évek során a szervezetünkben csökken a mennyisége és vízmegkötő képessége, emiatt bőrünk elveszti rugalmasságát, és ráncosodni kezd. A kollagén indukciós terápia (dermaroller) tulajdonképpen fokozza a bőr kollagén termelését, az újabb kollagén magasabb vízmegkötő képessége révén az arc újra fiatalossá, üdévé válik.

 

 

 

AKKOR,

felkészült rá, hogy hamarosan szebb lesz az arcböre?

20-30%-al alacsonyabb árak!

 

Dermaroller kezelés

 

ár

 

1 alkalom            12.000 Ft

6 alkalom            65.000 Ft

+ dermaroller ára (egyszer fizetendő)   5.000 Ft

 

XVIII. kerület Alternatív Gyógyászati Központ

XVIII. kerületi kozmetikus

XVIII. kerületi kozmetika

Kozmetika, kozmetikus a 18. kerületben, jó kozmetikus a 18. kerületben