Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Szokás, ami öregíti a bőröd: Még a sztárok is elkövetik ezt a hibát!

2021.06.15.

Szokás, ami öregíti a bőröd: Még a sztárok is elkövetik ezt a hibát!

Talán már veled is előfordult legalább egyszer, hogy egy hosszúra nyúlt este után már semmihez sem volt kedved, csak befeküdni az ágyba és pihenni, ezért sminkben feküdtél le aludni. Ha egyszer-kétszer előfordul, az még nem tragédia, azonban ha rendszeresen magadon hagyod a sminket éjszakára, az rettentően károsíthatja a bőröd.

Segíti a ráncok kialakulását

Hosszútávon jelentősen öregít és különböző problémák kialakulásához is vezethet, ha lefekvés előtt nem tisztítod meg az arcod! 

Még a sztárok is elkövetik ezt a hibát!

Senki se tökéletes, ezért ritkán előfordul, hogy teljes sminkben bedobod magad az ágyba, és csak reggel mosod le. Bármilyen meglepő, még a hírességekkel is megesik, hogy elkövetik ezt a hibát. Azonban az még meghökkentőbb, hogy például Kim Kardashian szinte minden éjszakát így tölti! Legutóbbi nyilatkozata szerint majdnem minden éjjel sminkben alszik el. Sokan véleményvezérként tekintenek rá, viszont most arra kérlek, hogy ebben ne vegyél példát róla! A smink folyamatos viselése eltömíti a pórusokat, ami gyulladást okoz, az arc elveszti feszességét, ez pedig idővel ráncok kialakulásához vezet. 

Komolyabb problémákat is okozhat

Amellett, hogy a smink viselés segíti a ráncok kialakulását és jelentősen öregíti a bőrt, hosszabb távon komolyabb gondokat is előidézhet. Egy időben az egész média egy nő történetével volt tele, aki éveken át szempillaspirálban aludt, mert nem mosta le alaposan. Ez ahhoz vezetett, hogy vörössé és duzzadttá váltak szemei, és majdnem megvakult. 

A tanulság, hogy igenis fontos a napi rutin, ezen belül pedig a megfelelő arctisztítás. Ha ápolt és egészséges arcbőrt szeretnél, Te se hagyd ki a mindennapokból ezt! 

Kezelésekkel kapcsolatban pedig keress bizalommal a Le Grand Beauty 18. kerületi szalonban! Várlak szeretettel! 

 
vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!