Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Mi alapján válassz kozmetikust? 4 szempont, ami segít a döntésben!

2021.03.01.

Mi alapján válassz kozmetikust? 4 szempont, ami segít a döntésben!

Egy kozmetikus feladata rendkívül összetett: nem csak a kezelések rutinszerű elvégzéséből áll, hanem a probléma okának feltárásából is. Így tud csak személyre szabott kezelést, termékeket ajánlani és tanácsokkal ellátni, amivel később is egészséges és szép maradhat a bőröd.

Röviden tehát: a kozmetikus elsősorban segítséget nyújt a megfelelő bőrápolási rutin kialakításában és a bőr egészségének megőrzésében.

Hoztam egy kis segítséget, ami alapján könnyen kiválaszthatod a számodra megfelelő kozmetikust!

1, Milyen a szakmai hozzáértése?

Egy szakértő képes a bőrtípusod, bőr problémáid megállapítására. Olyan megoldásokkal, kezelésekkel támogatja bőröd egészségének megőrzését, amiket otthon csak nehezen vagy egyáltalán nem tudnál elvégezni. Azon túl, hogy ezeket elvégzi, teljes mértékben rád figyel, hiszen amíg nála vagy, addig felelősséget vállal érted. Ezért ha olyan bőrelváltozást, problémát talál, ami orvosi kezelésre szorul, azt azonnal jelzi, hogy mielőbb szakemberhez tudj fordulni. 

Mivel a szépségipar folyamatosan változik, ezért ebben a szakmában fontos a folyamatos tanulás, önképzés. A kozmetikusodtól elvárható, hogy mindig naprakész legyen a bőrápolás terén, hatékony megoldásokkal segítse a szépséged és egészséged hosszútávú megőrzését. Ne félj kérdezni, ebből szinte azonnal kiderül, mennyire felkészült. 

2, Milyen a szalon, ahol dolgozik?

Alapvető elvárás az eszközök, a szalon tisztasága és az igényes környezet. Egy profi biztosítja számodra a nyugodt, privát környezetet, hogy a kezelések alatt ne érjenek külső, zavaró tényezők és teljesen el tudj lazulni. A Le Grand Beauty-nál ezért egyszerre csak egy vendéget fogadunk, hogy kizárólag rá tudjunk fókuszálni.

3, Milyen termékeket használ?

Alaposan és személyre szabottan választja ki a termékeket, a bőrtípusodnak megfelelően. Minden bőr különböző, ezért mindenkinek más-más hatóanyagok, illatok válnak be. 

Amellett, hogy ügyelünk arra, hogy az étkezések során megfelelő tápanyagokat vigyünk be szervezetünkbe, lényeges arra is figyelmet fordítani, hogy szépség- és bőrápolás közben milyen anyagok szívódnak fel bőrünkön keresztül. Ezért szalonunkban kizárólag Cosmebio minősítésű termékekkel dolgozunk. Ezt azok a kozmetikumok kapják meg, amelyek összetevői, hatóanyagai természetesek, organikusak, valamint nem tartalmaznak méreganyagokat és káros anyagokat sem. 

4, Mennyire szimpatikus számodra?

A kozmetikussal való kapcsolat bizalmon alapul. Nem mindegy, ki és hogyan végez kezeléseket az arcodon, ezért fontos, hogy teljesen megbízz az adott személyben. 

 

 

Lényeges szempont az is, hogy mennyire érzed jól magad a kozmetikusod társaságában. Ha feszült a légkör, nem tudsz ellazulni, akkor érdemes elgondolkodni a váltáson, hiszen ez befolyásolja a kezelés hatékonyságát is. Sokkal jobb egy kedves és megbízható szakértő kezei között tudni magad. 

Természetesen ezen kívül még számos tényezőn múlik, mi alapján választunk kozmetikust, de talán ezek a legfőbb szempontok. Összegzésképp: egy elhivatott kozmetikus nem csak a kezeléseket végzi el, hanem olyan tanácsokkal lát el, amiket ezután otthon is tudsz alkalmazni. Segít a személyre szabott arcápolási rutinod kialakításában, ehhez pedig konkrét termékeket is ajánl. Így tudatosan és hatékonyan szüntetheted meg a bőrproblémáidat! 

Várlak szeretettel a 18. kerületben, a Le Grand Beauty szalonban!
vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!