Látványos, fájdalommentes és hatékony arcfiatalítás a Dermastir kezeléssel!

2021.03.19.

Látványos, fájdalommentes és hatékony arcfiatalítás a Dermastir kezeléssel!

Alkalmazásával csökkenthetők az öregedés jelei. Az eljárás után a bőr feszesebbé, simábbá válik, emellett tonizáló és újraépítő hatású.

A kezeléseket olyan orvos-esztétikai beavatkozások inspirálták, mint a mikrotűs kollagén-indukciós- és a sejtmegújító biorezonanciás kezelések.

Miért egyedülállóak a Dermastir Luxus kozmetikumai? 

A francia-olasz cég “szérumok háza” néven vált ismertté, hiszen mind az otthoni, mind a professzionális kozmetikai felhasználásra készült termékei parabén, és károsanyag mentesek, emellett rendkívül hatékonynak és népszerűnek bizonyultak. 

A termékei nem csak az erőteljes ránctalanító, bőrkisimító hatásuk, és összetevőik miatt különlegesek, hanem a légmentesen záródó tégelyek is egyedülállóvá teszik, melyek biztosítják a termékek érzékeny összetevőinek minőségét, így nem érintkeznek levegővel és baktériumokkal sem.

A Dermastir termékei a kaviár és arany hatóanyag mellett peptideket és növekedési faktorokat is tartalmaznak, amelyek a jelenleg használt leginnovatívabb anyagok. 

Dermastir kezelések

A Le Grand Beauty szolgáltatásai között megtalálható négy Dermastir termékkel végzett kezelés: 

- Intenzív Face UP Dermastir H53EGF szérummal történő feltöltő arckezelés dermapennel

- Classic Face UP Dermastir H53EGF szérummal történő feltöltő arckezelés tű nélküli mezoterápiával

- Dermastir arcbőr fehérítő kezelés

- Valamit a Tű nélküli mezoterápiás arckezelést is az arcbőr állapotának javításához megfelelő Dermastir szérummal végezzük

A kezelések olyan eredményt ígérnek, amivel fájdalommentesen, sebészeti beavatkozás nélkül szüntethetjük meg az öregedés jeleit: kisimulnak a ráncok, jobban kirajzolódik az arc kontúrja, javítja a bőr minőségét és esztétikai megjelenését. 

Az eljárások luxus minőségű termékek párosításával, esztétikai gépekkel történnek, az élményt pedig a biorezonanciás géppel történő masszázs fokozza, amely teljesen ellazít, így a bőrfiatalítás mellet a testi és lelki regenerálódás is garantált. 

Meleg masszázsvajjal történő kézi masszázst csak a Dermastir Classic Face UP feltöltő kezelésnél végzek, amelynél tű nélküli mezoterápiával juttatjuk be a szérumot a bőr rétegeibe. Ha érdekel, mi a különbség a két eljárás között, keress meg nyugodtan, állok rendelkezésedre!

A kezelések amellett, hogy valódi, kényeztető wellness élményt nyújtanak, professzionálisan ápolják a bőrt, köszönhetően a több, különböző típusú hatóanyagnak. 

Hogyan történik a Intenzív Dermastir Face Up feltöltő arckezelés? 

A hatóanyagokat speciális arany mikrotűkkel rendelkező géppel juttatjuk a bőrbe.

Az eljáráshoz 53 alkotóelemből álló orvosi tisztaságú szérum koktélt használunk, mely tartalmaz többek között hialuronsavat, 12 fajta vitamint, ásványi anyagokat, koenzimet, növényi növekedési faktort, peptideket, és aminosavakat. Az eljárás előnye, hogy egyáltalán nem roncsolja a szöveteket, nem okoz hegesedést sem, mivel merőlegesen, célzottan hatol be. Az apró tűk serkentik a bőr öngyógyító folyamatát, így beindul a sejtek közötti kommunikáció, ami által a sebgyógyulás is. A kezelés során a fáradt sejtek megtelnek élettel, és aktiválódik a kollagén, elasztin és hialuronsav termelődése.

A hatóanyagok egy része rövid távon fejti ki hatását, tehát 1-2 napon belül látható az eredmény, míg a másik fele csak később, ezért érdemes kúraszerűen felépíteni a kezelést. A Le Grand Beauty szalonunkban ez egy 8 hétig tartó, 4 alkalmas kúra.

Hogyan történik a Dermastir fehérítő, 4 alkalmas arckezelő kúra?

A Dermastir fehérítő eljárással bizonyítottan olyan eredményt lehet elérni, mint egy orvosi hiperpigmentációs kezeléssel. Az eljárás során alkalmazott szérum összetevői hatékonyan csökkentik a már meglévő hiperpigmentációt, a melanin termelődést, emellett javítják a bőr tónusát és megvédik a bőrt a későbbi elszíneződésektől. Mindezt kockázatos, veszélyes mellékhatások és káros hatóanyagok nélkül. A fehérítő kezeléssel látható eredményeket érhetünk el a barna pöttyök, szeplők, sötét foltok, pigmentációk ellen.

Kinek ajánlom a Dermastir kezeléseket? 

 

- aki feszes, sima bőrt szeretne

- hidratáltabb bőr elérése

- egészséges, ápolt, fiatalos arcbőr


Várlak szeretettel 18. kerületi szalonunkban, a megújult Le Grand Beauty-ban!

Foglalj időpontot a fiatalító kezelésünkre ide kattintva vagy a 06/70-521-9434 telefonszámon!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Megosztás