Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Ezek 2021 év legfelkapottabb szépségtrendjei

2021.04.06.

Ezek 2021 év legfelkapottabb szépségtrendjei

A kozmetikában igyekszem folyamatosan felzárkózni és követni az új szépségtrendeket, amik persze megtalálhatóak a kozmetika szolgáltatásai között is. Keress bizalommal, ha bármiben a segítségedre tudok lenni.

Környezettudatosság és fenntarthatóság

A Slow Beauty irányzat a környezettudatosság jegyében alakult ki. A tömeggyártással készült kozmetikai termékek helyett, a “kézműves”, vagyis az egyedileg elkészített krémeket helyezi előtérbe. A készítményeket újrahasznosítható csomagolásba helyezik, ami által jelentősen csökken a műanyagszenyezettség is. A kozmetikában jelentős mértékben előfordulnak mikroműanyagok, melyek a lefolyóba kerülve komolyan károsíthatják a környezetet. Emberi szervezetbe jutva pedig le is rakódhatnak. A csomagolóanyagok hatalmas fejtörést okoznak a gyártónak, ezért szeretnének áttérni az újratölthető és újrahasznosítható csomagolásra. Szerencsére ma már egyre többen vágnak bele a zero waste életmódba. A kozmetikában használt kozmetikumaink ennek az elvárásnak teljes mértékben megfelelnek. 

Anti-hiperpigmentálódás

A ráncok mellett a foltok jelentik az új ellenséget. Eddig kifejezetten a ráncok eltüntetése volt a cél, azonban egyre fontosabbnak vélik a pigmentfoltok kezelését, nem csak az arcon, hanem a dekoltázson és a kezeket is. Ebben mi a Dermastir fehérítő kezeléssel tudunk segíteni, nézd meg a szolgáltatásaink között és keress időpontért.

Lejár a plasztikai műtétek ideje?

Igaz, hogy a plasztikai beavatkozások népszerűsége nem csökkent, sőt egyre keresettebb, azonban már a kozmetikusok is egyre több eszközzel és hatóanyaggal segíthetik az öregedés jeleinek hatékony eltűntetését, újgenerációs termékekkel. Ezek összetevői magas koncentrációban tartalmazzák a bőr öregedését gátló szereket. Az anti-aging hatóanyagok egyedi molekulastrukúrában vannak jelen a termékekben, ezáltal célzottan hatnak a bőr szerkezetére. A kozmetikusok kezébe olyan új eszközök kerültek, melyekkel fájdalommentesen, akár azonnal látható eredményeket lehet elérni. Nálunk a Dermastir Face Up feltöltő arckezelés megoldást nyújt erre az igényre.

A bőr baktérium egyensúlya

2021-től még nagyobb hangsúlyt helyeznek a bőr egészséges baktériumegyensúlyának megőrzésére. Ehhez egyre több készítmény áll rendelkezésünkre, melyeket speciális arra fejlesztettek ki, hogy optimális szinten tartsák a bőr mikrobiomját. Ebben is tudunk segíteni: a Soin Anti Comédo kezelésével.

Fermentáció

A koreaiaktól átvett “Fermented Beauty” szépségápolók hazánkban is egyre népszerűbbek. A készítmények titka abban rejlik, hogy a fermentáció során kis molekulájú vitaminok és ásványi anyagok jönnek létre, magas koncentrációban, így kifejezetten könnyen szívódnak fel a bőrben. A kozmetikában kapható a Hayenij koreai kozmetikum márka ottoni ápoló kozmetikumai.

Növényi hatóanyagok

Minden évben találkozhatunk valami újdonsággal, így ez 2021-ben sem marad el. A figyelem most a különleges hatóanyagokra irányul, mint például a bakuchiolaj, ami a retinol természetes alternatívája, és amelyet az indiai babchi növény magjából nyernek ki. Jelentős mennyiségben tartalmaz A-vitamint a karottaolaj, melyet a sárgarépa gyökerében találunk. Abban az esetben, ha vegán vagy természetes hialuronsavat szeretnénk, a fák törzsén található gombafajta, azaz a Tremella fuciformist ajánljuk, vagy az indiai szennamagot. Nem utolsó sorban a toplistában találjuk a fehér szarvasgombát is, ami szintén a koreaiaktól indult. A kozmetikában a tű nélküli mezoterápiás kezeléssel ez elérhető.

Mesterséges újdonságok

A szintetikusan előállított tretinoin egy A-vitamin-sav, ami sokkal hatékonyabbnak bizonyul az aknékkal szemben, mint a retinol. Emellett szintén mesterséges az azelinsav is, ami gyulladásgátlóként is ismert, ezáltal kiválóan alkalmazható tisztátlan, aknés bőrön, emellett pedig a rozácea ellen is képes eredményesen fellépni. Sokak örömére kombinálható C-vitaminnal, retinollal, B3-vitaminokkal, de akár hámlasztósavakkal is, anélkül, hogy fényérzékenységet okozna. Ebben az évben nem hanyagolhatjuk el a ceramidokat sem, melyek a bőr fontos építőkövei és erősítik a védőréteget. Sajnos idővel csökken a bőr ceramid termelése, ezért a kollagénnel együtt ezeket is szükséges pótolni. Ez a kezelés is elérhető a kozmetikában: Soin anti Capyl néven található.

Várlak szeretettel a 18. kerületben, a Le Grand Beauty szalonban!

 
vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!