Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Bőrmegújítás mezoterápiával

2021.05.03.

Bőrmegújítás mezoterápiával

Mi az a mezoterápia és kinek ajánlom?

Létezik tűs és tű nélküli mezokezelés is, amelynek az a lényege, hogy a bőr középső, köztes rétegeibe juttatunk hatóanyagokat. A tűvel végzett eljárás során apró tűk hatolnak át a felső rétegeken, nagyjából 1 mm mélyre. Ellenben a tű nélküli mezoterápia közben nagyfrekvenciás váltóáram vagy elektromágneses sugárzás juttatja be a szérumokat a bőrünkbe. Ha először találkozol ezekkel, fájdalmasnak és veszélyesnek tűnhet a mezoterápia, de mindjárt meglátod, hogy nincs okod kételkedni! Nézzük meg, mi is a kettő között a különbség és miért jó a mezokezelés! 

Tűs mezokezelés - a 21. század leginnovatívabb és leghatékonyabb bőrmegújító eljárása

A kozmetikai kezelések közül kiemelkedő a mezoterápia, hiszen egyedülálló hatású és egyedülálló eredményeket érhetünk el vele a bőrregenerálásban. A mezokezelés tűs változata - másnéven kollagénindukciós eljárás - a bőr önregeneráló képességén alapul. Az eljárás során tűk segítségével mikrosérüléseket okozunk a bőr felszínén, amire bőrünk önmegújító reakcióval válaszol, így fokozódik a kollagéntermelés is. 

Egyszerű és biztonságos 

A terápiát egy mesopen nevű eszközzel végezzük, ami a dermaroller továbbfejlesztett, gépesített változata. A legújabb gépek 22.000/perc fordulaton működnek, melyek használata rendkívül könnyű és biztonságos. A mikrotűs kezelőfejen beállítható a darabszám és a mélység (0,25 mm és 1 mm között). Tehát az eljárás közben a vendég igényeinek megfelelően változtatható a tű darabszáma és behatolási mélysége is. A behatolás során kis csatornákat hoznak létre a bőrben, amin keresztül bejutnak a hatóanyagok. A csatornák csupán 4-7 másodpercig maradnak nyitva, majd bezárulnak. 

A mikrosérülések és a kapillárisokból kiáramló növekedési faktorok hatására a bőr sejtjei osztódni kezdenek, ezzel együtt pedig megindul a bőr önregenerálódása. A gyógyulás során a bőr kollagént és elasztint termel, ami ez esetben az átlagos szinthez képest jelentősen nagyobb lehet. A folyamat 2-3 hétig is eltarthat, ezalatt a bőr feltöltődik új, hidratált kollagénrostokkal, valamint a kötőszövet is rugalmassá válik. A mezoterápia 6-12 alkalmas kúraként végezhető, amiket 2-3 hetente érdemes megismételni. Fontos, hogy fényszegény időszakban, ősztől tavaszig ütemezzük a kezeléseket. 

Milyen eredmény érhető el tűs mezokezeléssel?

Stimulálja a bőr önmegújító folyamatait, elősegíti a kollagén képződést. Emellett olyan steril hatóanyagokat juttathatunk a középső rétegekbe, amelyekre szüksége van bőrünknek. 

Az elengedhetetlen C-vitamin

Bőrünk számára létfontosságú hatóanyag a C-vitamin, ami alapvetően járul hozzá a kollagén termeléséhez. A bőrben való jelenléte elengedhetetlen a kollagénképződéshez, hiánya pedig különböző hiánybetegségeket is okozhat. (pl. skorbut)

Tű nélküli mezokezelés 

A tű nélküli mezoterápia lényegében egy elektromos áram által okozott porlasztás. A váltóáram kicsi nyílásokat képez a bőr hidrolipid rétegében, amelyen keresztül a hatóanyagok képesek eljutni a köztes rétegekbe. Ennél az eljárásnál is gyorsan összezáródnak a csatornák. 

Milyen hatásai vannak a kezelésnek?

Állandó frekvencián történő alkalmazás esetében, pár perc után kellemes bőrmelegedés érezhető. Változó frekvencián pedig a váltóáram hatására feszesíthető a szájkörnyék izomzata. 

Kombinálható lézerfejjel is, ami vörös fénye miatt eredményesen stimulálja a sejtek működését. A kezelés során vezető anyagot használunk, a legjobb eredmény egy háromféle molekulaméretű hyaluront tartalmazó alapzselével érhető el, amihez keverhetünk további hatóanyagokat is. A bőr számára létfontosságú a C-vitamin, ezért érdemes koktél-alapként C-vitamin-tartalmú készítményeket használni. A tű nélküli mezoterápia önmagában is végezhető, de beépíthető más kezelésekbe is.

Szalonunkban a tűs és tű nélküli mezoterápia is elérhető! A megfelelő óvintézkedések betartásával várlak Téged is szeretettel a 18. kerületben, a Le Grand Beautynál! 

Foglalj időpontot bőrmegújító tű vagy tű nélküli mezoterápiára online vagy keress bátran a 06/70-521-9434 telefonszámon! 

Olvasd el a kezelést részletesen: kattints ide! 

 
vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!