Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Hasznos tippek-tanácsok

Baj van a pajzsmirigyemmel? Nézzük, mit mutat a bőröm!

2021.06.15. Baj van a pajzsmirigyemmel? Nézzük, mit mutat a bőröm!

A bőr számtalan szerepet tölt be az életünkben: elsősorban védelmi funkciót, emellett pedig rengeteg betegséget, problémát is jelezhet számunkra, amiért fokozottan érdemes figyelni a jelzéseit!

tovább

Szokás, ami öregíti a bőröd: Még a sztárok is elkövetik ezt a hibát!

2021.06.15. Szokás, ami öregíti a bőröd: Még a sztárok is elkövetik ezt a hibát!

Talán már veled is előfordult legalább egyszer, hogy egy hosszúra nyúlt este után már semmihez sem volt kedved, csak befeküdni az ágyba és pihenni, ezért sminkben feküdtél le aludni. Ha egyszer-kétszer előfordul, az még nem tragédia, azonban ha rendszeresen magadon hagyod a sminket éjszakára, az rettentően károsíthatja a bőröd.

tovább

Új trend a szépségápolásban: nyakunkon a SKIP-CARE!

2021.06.08. Új trend a szépségápolásban: nyakunkon a SKIP-CARE!

A szépségápolásban is felütötte fejét az egyszerűsítés, valamint a felesleges dolgoktól való megszabadulás igénye. Felejtsd el a ‘felesleges’ kenőcsöket, és egyszerűsítsd le az arcápolási rutinod! Nagyon tömören ez a lényege az új, Dél-Koreából indult arcápolási trendnek, amit igazán találóan neveztek el: SKIP-CARE.

tovább

Bőrrák: nem a bőrön jelentkeznek az első tünetek!

2021.06.08. Bőrrák: nem a bőrön jelentkeznek az első tünetek!

A bőrrák, vagyis a melanoma a bőr betegsége, viszont legtöbbször nem ott fedezhetjük fel legkorábban a tüneteit. Emiatt érdemes figyelned a tested jelzéseit!

tovább

Tedd vagy ne tedd? Bőrápolási útmutató!

2021.06.01. Tedd vagy ne tedd? Bőrápolási útmutató!

A tudatos bőr- és szépségápolás ott kezdődik, hogy utánajárunk a dolgoknak: arctisztítás menete, fényvédő használata, különböző hatóanyagok, és így tovább. Például egy kozmetikai kezelés után nem dőlhetünk hátra. Ha elhanyagoljuk a rendszeres bőrápolást, akkor hatástalan lesz bármilyen profi eljárás. Ezért fontos megfelelő figyelmet fordítani mind az otthoni bőrápolásra, mind a kozmetikában végzett profi kezelésekre.

tovább

6 tévhit a bőrápolásról, amit lehet, hogy Te sem tudtál!

2021.06.01. 6 tévhit a bőrápolásról, amit lehet, hogy Te sem tudtál!

Sokan szeretnénk egészséges és ragyogó arcbőrt, amihez gyakran keresünk fel szépségápolással foglalkozó weboldalakat, blogokat, de a közösségi médiában is rengeteg beauty témájú oldallal találkozhatunk. Számtalan hasznos praktikát elleshetünk másoktól, azonban óvatosnak kell lennünk, mert legalább ennyi haszontalan, sőt még káros tanácsot is kaphatunk a hozzá nem értőktől.

tovább

Miről mesél a testünk?

2021.05.25. Miről mesél a testünk?

Egy korábbi cikkemben bemutattam, hogyan tudjuk megállapítani, milyen bőrproblémával állunk szemben. Ha érdekel, itt tudod elolvasni: link. Ebben a cikkben szintén a bőrproblémákról lesz szó, viszont egy másik oldalról megközelítve: most a mélyebb, lelki okokat fogjuk boncolgatni.

tovább

Mikor jár le egy kozmetikum?

2021.05.25. Mikor jár le egy kozmetikum?

Azt gondolnánk, hogy egy kozmetikumnak nincs lejárati ideje, és annyira ragaszkodunk hozzá, hogy képtelenek vagyunk megválni tőle. Pedig tudjuk, hogy már legalább 2 éve ott porosodik polcon, mégsem dobjuk ki. Azonban a kedvenc márkáink is elvesztik egy idő után szavatosságukat.

tovább

Miről mesél az arcod?

2021.05.17. Miről mesél az arcod?

Arcunk rengeteget elárul a bőr állapotáról, így érdemes figyelni a jelzéseit. De nem is olyan egyszerű kitalálni, mire utalhat egy-egy bőrjelenség. Kozmetikusként legelső feladatom, hogy vendégeim bőrét diagnosztizáljam, hogy a megfelelő kezelést, ápolást tudjam nyújtani számukra.

tovább

A leghatásosabb módszer a bőr öregedése ellen

2021.05.17. A leghatásosabb módszer a bőr öregedése ellen

A bőr öregedését alapvetően a napsugárzás okozza. A WHO mind a természetes, mind a mesterséges forrásból érkező UV-sugárzást rákkeltőnek minősítette. Ezért a bőrápolás egyik legfontosabb része nem más, mint a fényvédelem. A napi rutinunk, egy megfelelő fényvédővel képes lehet lassítani ezt a folyamatot. Sokan azonban még mindig nem használják tudatosan, és jobb esetben is csak a nyaralásra vásárolnak naptejet.

tovább