Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Dermastir cégtörténet

Dermastir cégtörténete

DERMASTIR KAVIÁR TERMÉKCSALÁD

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei. A kozmetikai üzletág készítményei Franciaországból, Párizsból származnak, a cég kereskedelmi központja Róma patinás negyedében található.

A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa szerte már jól ismert Dermastir márka a botox-, lézer-, vámpírterápiás- és ultrahang kezeléseket követően használt készítmények által vált ismertté és elismertté.

Az arany- és kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények nem csak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőr-kisimító hatásuk miatt különlegesek: olyan “airless”, azaz légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek.
A napozáshoz használatos magas faktorszámú arcvédő krémek tégelye akár a napra kitéve is garantálja a készítmény állandó hőfokát, megvédve így az igen érzékeny kaviárt a felmelegedés okozta minőségvesztéstől.

Az AltaCare Laboratoires vállalat a “szérumok háza” (“House of Serums”) néven vált közismertté a kozmetikai iparban, mivel professzionális felhasználásra gyártott, koncentrált hatóanyagot tartalmazó ampullái kivételesen hatékonynak és népszerűnek bizonyultak a kozmetikusok és vendégeik körében.

Termékek, termék kategóriák:

Dermastir Caviar nappali ránctalanító arckrém – normál és színezett változatban

Dermastir Caviar szemkontúr gél, a puffadt, karikás szemek kezelésére, a szem körüli apró ráncok eltüntetésére
Dermastir Gold intenzív ránctalanító arckrém, arany kivonattal és kaviár hatóanyaggal

Dermastir Twisters – lágyzselatin kapszulák, CoQ10- , Retinol-, Szem- és Szájkontúr ápoló szérum hatóanyaggal

Dermastir Roller – koncentrátumok golyós kivitelben, a pigmentfoltok, a ráncok, és a megereszkedett bőr feltöltésére
Dermastir Fillers – por állagú készítmények, hatóanyaguktól függően hegek, sebhelyek, a bőr egyenlőtlenségeinek feltöltésére, ránctalanításra, az arcbőr kisimítására, a porcelán hatású bőrért

Dermastir Sun Protection – normál és színezett napvédő arckrém (SPF 50+)
Dermastir Ampoules – ampullák pigmentfoltok és ráncok ellen, valamint egyéb, a kozmetikákban használt hatóanyagokkal (csak professzionális felhasználásra)

Dermastir Post-Op Masks – hyaluronsavval átitatott maszkok,  invazív orvosi-, vagy kevésbé agresszív kozmetikai kezelések után (csak professzionális felhasználásra)