Tű és fájdalommentes, mégis az egyik legkíméletesebb hámlasztás!

2021.03.09.

Mit jelent a hidroabráziós hámlasztás?

A hidroabráziós hámlasztás egy ultrahang által porlasztott vízsugaras, hámlasztó eljárás, ami fájdalom, tű nélkül, mégis gyengéden távolítja el a száraz, elhalt hámsejteket. Annak ellenére, hogy sokkal mélyrehatóbb, mint az otthoni bőrradírozás, a hidroabráziós kezelés kíméletesen, célzottan távolítja el a szennyeződéseket és a bőr legfelső, elöregedett hámrétegét. 

 

A hidroabrázió egy mechanikai peeling, ami nem csupán egy sima bőrradírozást jelent. Ebben az esetben egy nagyon hatékony bőrállapot javító kezelést kapsz: vízsugaras hámlasztás mellett az ultrahangos rezgések mikromasszázst végeznek a bőrön, ezzel javítva a sejtregenerációs és a bőrmegújító folyamatokat, így a kezelés után valóban olyan érzésed lehet, mintha kicseréltek volna! 

 

 

Mi történik hidroabrázió során?

 

A hidroabrázió során az ultrahang elporlasztja a gyógyvizet, ezáltal a mikro gyöngyök, mint egy bőrcsiszóként teszik meg a hatásukat, ami egy komplex bőr állapot javító folyamat igen fontos kezdete: gyakorlatilag a hámlasztás a legfontosabb a bőr fiatalságának megőrzése érdekében. A gyengéd porlasztott vízsugár lecsiszolja a bőrt és a mikromasszázs pedig élénkíti a keringést. 

 

A kezelőfej működése során ultrahangos rezgéseket kelt, ezzel gázbuborék-képződés jön létre, így a nedvesített bőrrel érintkezve mikro-robbanások keletkeznek, amelyek porlasztással eltávolítják az elhalt rétegeket. 

 

A porlasztás hatására az elhalt hámsejtek fellazulnak és könnyen leválnak a bőrfelületről, ezzel növelve a bőr hatóanyag-felvételét, vérbőségét és támogatja a regenerálódását. A peeling funkció optimalizálja a szarusejtek mennyiségét, gyorsítja leválási sebességét, valamint növeli a bőr oxigénellátását. A felső szaruréteg eltávolítása miatt javul a mikrokeringés, a hajszálerek áteresztőképessége pedig megnő, ezáltal a kezelés lassítja a bőr öregedési folyamatait is.

 

A hidroabrázió nem invazív módszer, mégis kíméletes a bőrrel szemben, nincsenek kellemetlen utóhatásai, ezért az érzékeny bőr hámlasztására is alkalmazható, akár nyári időszakban is, mert nem vált ki fényérzékenységet, de bármelyik alap-bőrtípuson alkalmazható. 

 

Milyen problémára és kinek ajánlom?

 

A gyulladt, megvastagodott vagy szeborreás bőrön is biztonsággal végezhető, hiszen a víz nem tesz kárt a bőrben. Bőrtípustól függetlenül használható kíméletes hámlasztás céljából.

 

Milyen lesz a végeredmény? 

 

Ahogy már írtam, a kezelés után tényleg úgy fogod érezni magad, mintha kicseréltek volna. Bőröd megújul, hiszen a hidroabrázió kitűnő hatással van a nyirok- és vérkeringésre,ezáltal a méregtelenítő folyamatokat is fokozza, aminek hatására csökkennek a gyulladások is. 

 

Kinek nem ajánlott a hidroabráziós bőrtisztítás?

 

Bőrbetegség, vérszegénység, szívinfarktus, idegrendszeri betegségek, csontritkulás és esetén nem ajánlott a kezelés. Kizáró ok lehet a botoxolás, vagy ha protézis található a kezelt bőrfelület alatt, illetve a műtéti hegek, nyílt sebek megléte is. 

 

Ez az eljárás nem minősül egy mélyrétegi hámlasztó kezelésnek!

 

A bőr mélyrétegi hámlasztására, ahol már a hegek halványításáról vagy a ráncok bőrhibák halványítása a feladat, arra nem elég ez a kezelés, arra a kúra alkalmazása és más hatóanyagok szükségesek.

 

Jelenleg 2 féle bőrhámlasztó kúrát végzünk:

 

- a Balzsam Labor mélyrétegi bőrmegújító kúrája (6 alkalom, 4 hét alatt)

 

- a másik pedig a Phyt’s hámlasztó kezelése 
 

Próbáld ki a kíméletes hámlasztó eljárást 18. kerületi szalonunkban!

 

További információért és időpontért keress bizalommal a 06/70-521-9434 telefonszámon vagy online, illetve további részleteket a weboldalon olvashatsz! 

 
vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Megosztás