Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Nem gyanta, hanem wax!

2021.03.09.

Nem gyanta, hanem wax!

Így lehet irritáció és fájdalom nélkül, hosszabb ideig bársonyos a bőröd!

A szőrszálak elleni harc nem mostanában kezdődött. Már az ókorban is számos eljárással próbálkoztak, viszont ezek közül néhány meglehetősen bizarrnak tűnhet mai szemmel nézve: alkalmaztak kígyómérget, piócákat, valamint égetett mész és oliva keverékét is. 

Inkább ugorjunk is előre pár ezer évet! Ma már a végtelennek tűnő szőrtelenítő megoldások között sokszor nem is tudjuk, melyik lenne a legideálisabb számunkra. Ráadásul folyamatosan szembetalálkozunk egy újabb technikával, eljárással, így nem is csodálom, ha valaki nem igazán tud kiigazodni.

Valószínű, már te is átestél egy-két sikertelen próbálkozáson: a borotvától könnyen begyulladnak a szőrtüszők, kipirosodik a bőröd, ráadásul másnap mintha mi se történt volna: ismét megjelentek az apró szőrszálak, és úgy érzed felesleges volt az előző napi hercehurca.

Az epilátorral is sokaknak meggyűlik a baja: rettenetesen fáj, valamint nem is távolítja el a szőrszálat, hanem elvágja a vékony részét, így a vastagabb rész fog kibújni először a bőr alól, ezért érzi úgy az ember, hogy megerősödött a szőrzete. 

Ebben a cikkben nem is szeretném részletezni a sok-sok fajta szőrtelenítő megoldást, most kifejezetten a gyanta és a wax közötti különbséget fogom bemutatni, előnyeivel, hátrányaival együtt.

Készen állsz? Kezdjük is! 

Veled is előfordult már, hogy vágyakozva nézted mások szép, sima bőrét és nem értetted, mi a titkuk? Gyantát használsz, ennek ellenére mégsem sikerült ilyen végeredményt elérned?

A hagyományos gyantának az a hátránya, hogy bár gyökerestől eltávolítja a szőrt, egyáltalán nem kíméletes a bőrhöz, ezért ezután gyakran kipattog, illetve érzékennyé és pirossá válhat. Viszonylag fájdalmas, nem túl tartós megoldás, így sokan inkább kerülik. 

Ma már létezik a gyantához nagyon hasonlító, mégis alapjaiban eltérő csoda-megoldás: A WAX.

A wax első ránézésre olyan, akár a gyanta, pedig ég és föld a kettő! Felejtsd el a régebbi típusú gyanták hátrányait, a szinte elviselhetetlen fájdalmat, mert a wax kifejlesztésekor ezeket hátrahagyták. Tehát ha hatékony, tartós és kíméletes szőrtelenítésre vágysz, akkor szívből ajánlom a waxot!

Miért jobb a wax, mint a gyanta?

✅ Nem tartalmaz fenyőgyantát
✅ Nem törik, egyszerű és gyors a használata
✅ Alacsony hőmérsékleten olvad, nem égeti a bőröd
✅ Hosszan tartó hatás (4 hét)
✅ Tágítja a pórusokat, ezért könnyebben távolítja el a szőrszálakat
✅ Nem szakad be a szőr és nem gyullad be a tüsző
✅ Tövestől tépi ki a szőrszálakat
✅ Csak a szőrszálakra tapad rá, így eltávolításkor nem húzza a bőrt
✅ Nem irritálja bőröd, nem okoz sérülést
✅ Kevesebb fájdalommal jár, ezért érzékenyebb területeket is bátran alkalmazható
✅ Elvékonyítja a szőrszálakat, így tartós a hatása
✅ Nem tartalmaz káros anyagokat, parabéneket
✅ Ezáltal a véráramba se jut be semmilyen egészségkárosító anyag

A Le Grand Beauty-nál mindig a legjobb minőségű és legkorszerűbb waxokkal végezzük a szőrtelenítést, hogy vendégeink fájdalom és kellemetlenségek nélkül élvezhessék a hosszantartó selymes, puha bőrt. 

Váltsd le a gyantát, és az irritáció t, helyette pedig válaszd a kíméletes szőrtelenítést. Foglalj időpontot online vagy telefonon, keress bátran a 06/70-521-9434 telefonszámon vagy kattints ide! 

Várlak szeretettel a 18. kerületben, a Le Grand Beauty szalonban!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!